Hírek

A vasárnapi választások igazi tétje nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás - interjú Vona Gáborral

Azt gyanítom, meglepetés fog születni, ugyanis a korábbi Fidesz-szavazóknak az a része, amelyik valóban fontosnak tartja a polgári és konzervatív értékeket, el fog fordulni ettől a kormánytól, amely páros lábbal tiporja tetteivel a csupán a szólamok szintjén hangoztatott elveket. Van egy olyan érzésem, hogy a Fidesz szavazóbázisának jelentős része képtelen megemészteni, hogy az általuk támogatott párt lényegében szétlopta az országot – mondja Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

Zsúrpubi: Húsvét hétfőn posztolta ki a Facebook-oldalára, hogy a kertjükben játszó kisfia észrevett egy drónt a házuk felett, ami felvételeket készített róla. Ön tetten érte a drónt irányító férfit, akinek sikerült elmenekülnie. Feljegyezte a gépjármű rendszámát, majd azonnal a rendőrséghez fordult és feljelentést tett. Van azóta valami fejlemény az ügyben?

Vona Gábor: Egyelőre semmilyen értesítést nem kaptam. A kiérkező rendőrök felvették az adatokat, továbbá kihallgatták a szemtanúkat, mert az incidensnek voltak szemtanúi is. Megadtam az elérhetőségeimet, ahol bármikor tudnak értesíteni. A rendszám a rendőrség rendelkezésére áll. Nagy érdeklődéssel várom, bármi történik-e majd a választásokig.

ZSPB.: Feltételezem, hogy túl sok jót nem remél a feljelentéstől, hiszen sok esetben ezeknek érdemi eredménye sajnos nem szokott lenni.

V.G.: A rendőri intézkedés során a saját fülemmel hallottam, hogy az autót a rendszám alapján sikerült beazonosítani, így bizonyára a tulajdonos személyét is, ezért kíváncsi vagyok, mikor és miről kapok majd értesítést.

ZSPB.: Hogyan magyarázta el a kisfiának, hogy miért figyelik meg Önöket?

V.G.: Nehéz erről beszélni, mert mindez nagyon megrázta őt. 12 évesen már elég sok mindent megért abból, ami körülöttem, körülöttünk történik. Nem elég, hogy szembesülnie kell nap mint nap a személyemet érő támadásokkal, a rengeteg megrongált plakáttal. Most ezt a közvetlen fenyegetettséget személyesen is meg kellett tapasztalnia. Egyszer már volt arra példa, hogy éppen ő szúrta ki, hogy az iskolája előtt egy autóból lesifotósok képeket készítettek rólunk távolról. Akkor is ő leplezte le, hogy az intim szféránkba behatoltak. Hozzáteszem, abból az ügyből nem lett végül semmi, pedig a világhírű olasz paparazzo be lett azonosítva. Valaki nem sajnálta a pénzt – pedig meglehetősen drágán dolgozik – csak azért ideutaztatni őt Magyarországra, hogy a családomat zaklassa. Azt az ügyet mindenféle érdemi következmény nélkül zárta le a rendőrség, így nagy a várakozás bennem, hogy a mostani esetben megállapítanak-e majd bármilyen jogsértést, illetve van-e ilyenkor bármiféle jogorvoslat. Nemcsak nekem fontos, hogy vajon még ez is belefér-e, vagy számíthat-e egy ellenzéki politikus vagy bármely magyar állampolgár bármiféle védelemre, ha ilyen inzultus éri a családját.

Olvasd tovább itt: https://zsurpubi.hu/cikk/4633-a-vasarnapi-valasztasok-igazi-tetje-nem-a-bevandorlas-hanem-a-kivandorlas---interju-vona-gaborral/

(Forrás: Zsúrpubi)

BESZÉLGETÉS VONA GÁBOR ELNÖK ÚRRAL, A JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM MINISZTERELNÖK-JELÖLTJÉVEL

A Praxis április-májusi lapszámában közzétett, az egészségügy megmentését célzó MAPOSZ
programot megküldték valamennyi parlamenti párt elnökének. Nyár végén, ősz elején kiforrott az
a Kincses Gyula által kezdeményezett közös anyag, amelyet a kormánypárton kívül valamennyi párt
elnöke aláírt „Közös céljaink és vállalásaink az egészségügy területén” címmel.